Opis
Develey Ocet winny z czerwonego wina 250 mlOcet winny Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji czerwonych winogron. Dzięki opartej na wieloletnim doświadczeniu metodzie produkcji oraz podstawie, jaką jest szczep winny „Zweigelt”, ocet zyskuje wielobarwny smak i aromat.Ocet Winny z Czerwonego Wina. Kwasowość 6%.Cechynaturalna fermentacja, do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingówSkładnikiocet winny z czerwonego wina, przeciwutleniacz: E 224 (zawiera siarczyny)w 100 ml:energia 91 kJ / 21 kcaltłuszcz 0 gw tym kwasy nasycone 0 gwęglowodany 0 gw tym cukry 0 gbiałko 0 gsól 0 gZalecenia dla alergikówDwutlenek siarki / siarczyny(Zawiera)PrzechowywanieZabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.Zmętnienie powstałe wskutek wytrącania się naturalnych składników nie jest negatywną cechą jakości produktu.Przechowywać w temperaturze otoczeniaAdres zwrotny: Develey Polska Sp. z o.o.ul. Batalionu Platerówek 303-308 Warszawawww.develey.pl