Opis
Knorr Sos pieczeniowy 1,4 kgUzyskaj dokładnie tyle esencjonalnego sosu, ile potrzebujesz.Sos pieczeniowy Knorr to znakomita baza do przygotowania klasycznego lub autorskiego sosu ciemnego. Dzięki sprawdzonej recepturze, uniwersalnemu zastosowaniu, klasycznemu smakowi i łatwości użycia, można go znaleźć w wielu profesjonalnych kuchniach. Pasuje do szerokiej gamy mięs. Jest odpowiedni do wieprzowiny, wołowiny, drobiu czy dziczyzny, a jego receptura zapewnia wyrazisty, pieczeniowy smak, ciemny kolor i doskonałą konsystencję. Sos pieczeniowy Knorr to pewność finalnego rezultatu: gwarancja stałej, wysokiej jakości i powtarzalności smaku dania.-Pozwala uzyskać dokładnie tyle esencjonalnego sosu, ile potrzebujesz.-Gwarancja powtarzalności smaku z możliwością własnej kreacji sosu.-Wyrazisty, pieczeniowy smak, ciemny kolor i doskonała konsystencja.-Uniwersalna receptura, która pasuje do wielu mięs.-Bez konserwantów.-Bez dodatku glutaminianu sodu.-Opakowanie 1,4 kg.Sos pieczeniowyCechyautentyczny smak, najlepsze składniki, bez konserwantów*, bez dodatku glutaminianu sodu, wydajność 14 L, *Bez dodatku konserwantów – zgodnie z prawemSkładnikimąka pszenna, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, sól, cukier, aromaty, ekstrakty drożdżowe, cebula suszona (4,2%), barwnik (karmel amoniakalny), tłuszcz z wędzonego boczku wieprzowego (2,5%), koncentrat pomidorowy suszony (1,0%), skrobia, zagęszczony sok z marchwi, czosnek, papryka, pieprz czarny, majeranek, kminek, przeciwutleniacz (wyciągi z rozmarynu)100 ml przygotowanego produktuEnergia 160 kJ / 40 kcalTłuszcz 1,5 g w tym kw. tłuszczowe nasycone 1 gWęglowodany 5 g w tym cukry 1,5 gBłonnik 0,2 gBiałko 1 gSól 1,4 gZalecenia dla alergikówSeler(Może zawierać), Jaja(Może zawierać), Mleko(Może zawierać), Pszenica(Zawiera)PrzechowywaniePrzechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.Przechowywać w temperaturze otoczeniaAdres zwrotny: Unilever Food SolutionsUnilever Polska Sp. z o.o.Al. Jerozolimskie 134Polska02-305 WarszawaInfolinia: +48 800 66 11 11 (pon. – pt. 8:00 – 16:00)www.ufs.com